Izvor: dubrovacki.slobodnadalmacija.hr

Povodom obilježavanja 32. obljetnice napada na Dubrovnik, koji se dogodio 1. listopada 1991. godine, Grad Dubrovnik i Udruga hrvatskih civilnih stradalnika Domovinskog rata Dubrovačko-neretvanske županije organizirali su program pod nazivom „Da se ne zaboravi“.

Tako je jučer u 9 sati, kod Spomen križa na groblju Boninovo polaganjem vijenaca, paljenjem svijeća te prigodnim programom odana počast svim poginulim braniteljima i stradalim civilima u Domovinskom ratu.

U ime Policijske uprave dubrovačko-neretvanske vijenac su položili i svijeće zapalili načelnik Ivan Pavličević i njegovi najbliži suradnici voditelj Službe za javni red i sigurnost Nikola Nalbani, načelnik Policijske postaje Dubrovnik Mato Udženija i načelnik Postaje pomorske policije Dubrovnik Nikša Restović.

Uz predstavnike Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, u spomen na poginule branitelje vijence su položili i svijeće zapalili predstavnici Županije dubrovačko-neretvanske, Grada Dubrovnika, udruga proisteklih iz Domovinskog rata i obitelji stradalih branitelja.

Načelnik Policijske postaje Dubrovnik nazočio je i polaganju vijenaca i molitvi na Srđu, a načelnik Postaje pomorske policije Dubrovnik na spuštanju vijenaca u more u znak sjećanja na poginule na moru.

1 Oktobra
00:00

Dubrovnik