Korenicë/Korenica dhe Meja/Meja

Lizane Malaj

Vat dhe Blerim Malaj

burri dhe djali i Lizane Malajt

 

Nikoll, Arben dhe Andrush Kabashi

vëllai dhe nipi i Lizane Malajt

 

Shqiptar i Kosovës nga Korenica/Korenica.

Për herë të fundit i ka parë Lizane Malaj në datën 27.4.1999, kur, sipas urdhrit të forcave serbe, e ka braktisur shtëpinë.

Mbetjet e tyre mortore janë gjetur në varrezën masive në Batajnicë, afër Beogradit, janë identifikuar me anë të analizës së ADN-së dhe janë varrosur në varreza në Mejë/Meja.

 

I lidhur

Merita Dedaj

Mark, Pashk dhe Linton Dedaj Shqiptarë të Kosovës nga Guska/Guska, baba, axhë dhe kushëri i Merita Dedajt.   Bekim, Mark, Pren, Petrit dhe Pashk Markaj

»

Martin Pnishi

Kolë Duzhmani   Shqiptar i Kosovës nga Korenica/Korenica, pronar i pompës së benzinës. Në datën 27.4.1999, pjesëtarët e MPB-së e kanë ndaluar para shtëpisë së

»