Lapušnik / Llapushnik

Oleg Safiulin

Shaban Hoti

Shqiptar i Kosovës Peja/Peć, profesor i gjuhës ruse dhe përkthyes. Pjesëtarët e UÇK-së e kanë burgosur në datën 20.7.1998, derisa ka qenë në terren me ekipin gazetaresk rus. Mbetjet e tij mortore janë gjetur në bjeshkën Berisha/Beriša pas datës 26.7.1998, kur MPB e RS e ka vënë kontrollin në zonën e Llapushnikut/Lapušnik. Është vrarë me plumba në kokë dhe në gjoks.

 

I lidhur

Ljiljana Mitrović

Sllobodan Mitroviq Serb nga Suhareka/Suva Reka, pronar i kompanisë tregtare „Grand komerc“, i një televizioni privat dhe i një auto-shkolle. Në mesin e muajit qershor

»

Vojko Bakrač

Stamen Genov Bullgar nga Bosilegrada, ka punuar në ambulancën ushtarake në Gjakovë/Đakovica.   Xhorxhe Quk Refugjatë serb nga Kroacia, me prindërit, vëllanë dhe motrën ka

»