Liqeni i Radonjiqit/Radonjićko jezero

Dëshmitar 65

Kujtim Imeraj

Romë nga Palabardhi/Palja Barde, i papunë, nuk ka marrë pjesë në konflikte.

Një grup i njerëzve të armatosur rreth pasdites së datës 4.7.1998 e ka hasur në rrugë derisa po shiste cigare. E kanë detyruar të futet në automobil dhe e kanë çuar në drejtim të Gllogjanit/Glođan.

Mbetjet e tij mortore janë gjetur në datën 12.9.1998 rreth 660-710 metra në drejtim të rrjedhës së poshtme të kanalit të Liqenit të Radoniqit/ Radonjićko jezero. Shkaku i vdekjes së tij nuk është vërtetuar. Është identifikuar me anë të analizës së ADN-së  në vitin 2007. Familja e ka varrosur në Berane/Berane (Mali i Zi/Crna Gora).

 

I lidhur

Miloica Vlahović

Milka Vllahoviq/Milka Vlahović Serbe nga Ratishi i Epërm/ Gornji Ratiš, amvise. Çifti martesor Milica dhe Millosh Raduloviq/Milica i Miloš Radunović me fqinjin Sllobodan Radosheviqin/Slobodan Radošević,

»

Rade Repić

Rade Popadiq/Rade Popadić Serb nga Shapci/Šapac, komandant i Njësive të Posaçme të Policisë (NjPP) të MPB-së së Republikës së Serbisë. Për herë të fundit është

»

Momčilo Antić

Ilija Antiq/Ilija Antić Serb nga Lloçani/Loćan. Ka jetuar me djalin Momqillën/Momčilo dhe familjen e tij deri në datën 20.4.1998, kur ata janë zhvendosur në Pejë/Peć,

»

Dëshmitarit 19

,,Motra S” Shqiptare e Kosovës, 23 ose 24 vjeçare. Pjesëtarët e UÇK-së nga mesi i muajit prill të vitit 1998, si më të moshuarën në

»

Dëshmitarja 52, Sadri Selca

Zenun Gashi Romë nga Kosuriqi/Kosurić, polic i pensionuar, nuk ka marrë pjesë në konflikte. Herën e fundit është parë në datën 1.8.1998, kur pjesëtarët e

»

Dëshmitari 62

Nurije Krasniqi, amvise dhe bashkëshorti i saj Istref Krasniqi, bujk, shqiptar të Kosovës nga Turjaka/Turjak. Pjesëtarët e UÇK-së i kanë marrë nga shtëpia në datën

»